Unlock your Viewing with the cheapest and best IPTV offers over BALKANS & SCANDINAVIA
GET STARTED
Enjoy Live streaming with your close
SEE PLANS
Experience watching your favourite Kanale from anywhere
Get 24-Hours Trial
Unleash your passion with unlimited sport events
UNLEASH A UNIQUE EXPERIENCE

Choose your plan

ULTIMATE PLAN

1 MONTH

Starter
10
8
99
 • +30,000 IPTV channels
 • +30,000 VOD
 • Worldwide channels from all the Globe
 • 4k, FHD, HD & SD Picture Quality
 • Android/ IOS / PC / SmartTV
 • EPG - Electronic TV Guide
 • AntiFreeze Technology
 • 99.99% Uptime
 • 24/7 Support

3 MONTHS

Basic
30
24
99
 • +30,000 IPTV channels
 • +30,000 VOD
 • Worldwide channels from all the Globe
 • 4k, FHD, HD & SD Picture Quality
 • Android/ IOS / PC / SmartTV
 • EPG - Electronic TV Guide
 • AntiFreeze Technology
 • 99.99% Uptime
 • 24/7 Support

6 MONTHS

Premium
52
37
99
 • +30,000 IPTV channels
 • +30,000 VOD
 • Worldwide channels from all the Globe
 • 4k, FHD, HD & SD Picture Quality
 • Android/ IOS / PC / SmartTV
 • EPG - Electronic TV Guide
 • AntiFreeze Technology
 • 99.99% Uptime
 • 24/7 Support
Popular

12 MONTHS

Platinium
96
69
99
 • +30,000 IPTV channels
 • +30,000 VOD
 • Worldwide channels from all the Globe
 • 4k, FHD, HD & SD Picture Quality
 • Android/ IOS / PC / SmartTV
 • EPG - Electronic TV Guide
 • AntiFreeze Technology
 • 99.99% Uptime
 • 24/7 Support
 • 7 days guarantee
Best deal

Why Choose SHIKOIPTV ?

We are a premium IPTV subscription providers with a settled reputation. Our IPTV service offers you the best experience of watching TV channels and VOD, thanks to our powerful and stable servers without interference .

Enjoy the best moments with your friends and family and watch your favorite programs and series back up to 72 hours, anywhere, and from any device .

A jeni në kërkim të shërbimit më të mirë IPTV që ofron transmetim me cilësi të lartë dhe çmimet më të arsyeshme në treg? Mos kërkoni më tej! Platforma jonë IPTV është këtu për të përmbushur të gjitha nevojat tuaja për argëtim, pavarësisht se jeni në Irlandë, Kanada, Serbia, Kosovë, Shqipëri, Franca, Rumania, Norvegji ose kudo tjetër në botë.

Pse të zgjidhni Shërbimin tonë IPTV?

 • Cilësi më e mirë IPTV: Ne krenohemi që ofrojmë përvojën më të mirë IPTV me transmetime në rezolucion të lartë dhe ndërprerje minimale. Përshëndetini ekranët me pixela dhe kanale që ndalen.

 • Mundësi të Arsyeshme: Ne ofrojmë abonime IPTV më të arsyeshme, duke bërë të lehtë buxhetin tuaj ndërsa përfitoni argëtim të nivelit të parë. Merrni maksimumin e vlerës për paratë tuaja.

 • Mbërthitja Botërore: Shërbimi ynë IPTV nuk njeh kufij. Përderisa kërkoni IPTV në Irlandë, IPTV në Shqipëri ose IPTV në Francë, kemi një gamë të gjërë kanalësh për të përmbushur preferencat tuaja.

 • Kanale të Pranuara: Shijoni përmbajtje të pranuar dhe akses në një gamë të gjerë kanalësh nga e gjithë bota. Pavarësisht nëse është sport, film apo emisione ndërkombëtare, i kemi të gjitha.

 • Përvojë e Përdoruesit të Thjeshtë: Platforma jonë e thjeshtë për përdorim ju lejon të hyni dhe të navigoni nëpër kanalët tuaja të preferuara pa nevojë për njohuri teknike.

Pse na duan klientët tanë

Shërbimi ynë IPTV ka fituar reputacionin e një nga furnizuesit më të mirë IPTV, duke fituar titullin e meilleur IPTV në vende të ndryshme. Jemi të përkushtuar në ofrimin e shërbimit më të mirë IPTV me abonime IPTV më të arsyeshme.

A jeni të interesuar për exyu IPTV (IPTV për vendet e mëparshme të ish-Jugosllavisë)? Ne jemi të specializuar në ofrimin e një shumëllojshmërie përmbajtjesh nga ky rajon, duke iu drejtuar publikut të IPTV në Serbi, IPTV në Kosovë dhe IPTV në Shqipëri.

Përkushtimi ynë ndaj cilësisë zgjatet edhe te IPTV në Francë, IPTV në Rumania dhe IPTV më të mirë në Norvegji. Kudo që të jeni, ne jemi këtu për t’ju ofruar përvojën më të mirë të shikimit.

Filloni të Transmetoni Sot

Mos prisni më. Bashkohuni me komunitetin tonë të klientëve të kënaqur që kanë gjetur ofertat më të mira IPTV tek ne. Filloni të eksploroni botën e argëtimit me shërbimin tonë IPTV të nivelit të parë dhe të arsyeshëm. Përshëndetini televizionin kabllo dhe satelitorin dhe përshëndetini të ardhmen e transmetimit të televizionit.

A jeni në kërkim të shiko IPTV ose shikonje IPTV (IPTV në shqip)? Ne ju kemi mbuluar dhe ofrojmë një shkallë të gjërë kanalësh nga IPTV në Shqipëri.

Eksploroni sot abonimet tona IPTV dhe përjetoni diferencën vetë. Nuk do të gjeni një kombinim më të mirë të cilësisë dhe arsyeshmërisë në asnjë vend tjetër.

PREMIUM SPORTS AND PPV CONTENTS

We know how important sports events are to our IPTV subscribers. That’s why we have tried our best to cover all the major sports channels so they don’t miss any LIVE sports events. Hope our sports events & channels collection will be enough for your weekend.

Largest VOD set on ShikoIPTV

PREMIUM TV CHANNEL AND VOD CONTENT

We have an amazing collection of TV channels and VOD (Movies & Tv-series) to satisfy your daily needs. More than 20,000 movies and series, from your native to all over the world. Our VOD collection is continuously updated with the latest show you like the most

How it works ?

Purchase a subscription

Choose your perfect plan and pay for a subscription through our multiple payment gateways

Install the App

Install the recomanded software or mobile app on your device

Activate

Activate your subscription by entering the credentials you got from your order

Enjoy

Watch your sport events and TV shows without limits

Need some help ? see our FAQs